Pizza milaneza

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitați pentru o porție
  • blat, mozzarella 100g, cuperci 50g, bacon 50g, șunca 50g, ardei gras, roșii felii.

Mod de preparare

pe blat se pesara mozzarella, dupa care se aduga ciuperciletaiate in bucați mici. se așeaza felii de șunca, ardei gras taiat in lung și felii de bacon. se ține la cuptor 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise