pizza quatro stagioni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g aluat de paine pt pizza
  • 2 ling de ulei
  • 300 g ciuperci
  • 200 g de anghinare in ulei
  • 4 felii de sunca york
  • 125 g mozzarella
  • 200 ml sos de rosii
  • 100 g masline negre
  • 4 ardei in ulei
  • piper negru macinat

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 grade .se curata ciupercile si se taie felii.se taie in 4 anghinarele si se scurg de ulei.se taie sunca in bucati mari si mozzarellla in felii subtiri.aluatul se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm care au fost presarate cu faina.aluatul se unge cu pitin ulei apoi se toarna sosul de rosii,apoi se adauga ciupercile,anghinarele,sunca,maslinele,ardeii si mozzarella.se adauga sare si piper .se lasa la cuptor timp de 15 min.pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise