Pizza rapida de post- 10min

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat saorma
  • 1 punga de naut
  • 1 cana potrivita de bulion
  • 3-4 ciuperci(sau ciuperci feliate de la cutie)
  • 3-4 fire de ceapa verde(sau 1 ceapa mica tocata marunt
  • 200g cascaval de post ras
  • piper.

Mod de preparare

Se prepara chiftelute de naut( amestecant praful de naut cu 1 lingurita de apa) si se prajesc max 3min. In acest timp se intinde bulionul(se poate folosi si ketchup) pe foaia de saorma. Se toaca marunt ciupercile si ceapa si se aseaza pe blat. Se toaca chiftelutele de naut deja prajite si se adauga impreuna cu cascavalul ras. Se pipereaza si se pune la cuptorul cu microunde(la 900 de grade max 6min). Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise