Pizza rapida de post- 10min

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat saorma
  • 1 punga de naut
  • 1 cana potrivita de bulion
  • 3-4 ciuperci(sau ciuperci feliate de la cutie)
  • 3-4 fire de ceapa verde(sau 1 ceapa mica tocata marunt
  • 200g cascaval de post ras
  • piper.

Mod de preparare

Se prepara chiftelute de naut( amestecant praful de naut cu 1 lingurita de apa) si se prajesc max 3min. In acest timp se intinde bulionul(se poate folosi si ketchup) pe foaia de saorma. Se toaca marunt ciupercile si ceapa si se aseaza pe blat. Se toaca chiftelutele de naut deja prajite si se adauga impreuna cu cascavalul ras. Se pipereaza si se pune la cuptorul cu microunde(la 900 de grade max 6min). Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise