pizza taraneasca cu specific romanesc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, 1/2 kg. faina, apa calduta, un varf de cutit de sare o lingurita de drojdie uscata (pentru coca);
  • salam uscat taiat felii subtiri, masline, sunca , ardei taiat rondele subtiri, ketchup, 2 oua, cascaval uscat.

Mod de preparare

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita;

se unge o tava cu putin ulei si se intinde bine in ea coca preparata;

coca se unde cu ketchup, peste care se pune salamul taiat felii subtiri, apoi sunca taiata marunt, maslinele taiate feliute, rondelele de ardei; se bat cele doua oua si se toarna peste pizza; se presara cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise