pizza taraneasca cu specific romanesc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, 1/2 kg. faina, apa calduta, un varf de cutit de sare o lingurita de drojdie uscata (pentru coca);
  • salam uscat taiat felii subtiri, masline, sunca , ardei taiat rondele subtiri, ketchup, 2 oua, cascaval uscat.

Mod de preparare

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita;

se unge o tava cu putin ulei si se intinde bine in ea coca preparata;

coca se unde cu ketchup, peste care se pune salamul taiat felii subtiri, apoi sunca taiata marunt, maslinele taiate feliute, rondelele de ardei; se bat cele doua oua si se toarna peste pizza; se presara cascavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise