Pizza Vichi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 8 linguri făină
  • 50 ml lapte
  • salam
  • şuncă presata
  • cabanos
  • caşcaval
  • unt
  • oregano,maghiran,busuioc
  • sare, piper, praf de copt

Mod de preparare

Se bat ouale spumă. Se adaugă faina puţin cate puţin dupa care laptele( de preferat rece).

Mezelurile se taie in bucaţele mici,iar caşcavalul se dă pe răzătoare.

Se amesteca mezelurile si caşcavalul cu prima compoziţie se pun sare, piper, un varf de praf de copt(stins cu lamaie) şi oregano,busuioc si măghiran.

O tigaie de teflon(este de preferat ca să nu se lipescă) se unge cu un puţin unt şi se pune compoziţia.Se pune capac şi se lasă pe foc mic 20-25 minute, după care se intoarce şi se pune puţin caşcaval pe deasupra şi se mai lasă 5-7 minute.

Pofta bună.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise