Plachie de somn

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rondele de somn - 600 g
  • ceapa rosie - 3 buc.
  • ardei gras rosu - 1 buc.
  • ardei gras verde - 1 buc.
  • rosii - 3 buc.
  • rosii in bulion - o cutie (400 g)
  • usturoi - 3-4 catei
  • vin alb - 100 ml
  • ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • foi de dafin - 2 buc.
  • patrunjel verde
  • cateva felii de lamaie

Mod de preparare

Condimenteaza pestele cu sare, piper, ulei de masline si vin alb si lasa-l la marinat pana pregatesti legumele.

Pune intr-o tigaie incapatoare ulei de masline, adauga ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat rondele si lasa putin la calit pana se inmoaie.

Adauga ardeiul gras rosu si verde taiat fasii, apoi rosiile taiate cuburi si lasa pe foc 5 minute.

Pune rosiile in bulion in tigaie si lasa sa mai dea cateva clocote.

Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si foi de dafin.

Pune pestele intr-o tava si toarna peste el sosul de rosii, iar deasupra asaza feliile de lamaie.

Pune tava in cuptor pentru 20- 30 de minute.

La final presara deasupra patrunjel tocat si poti servi cu mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise