Placinta cu carne

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 600 g carne tocata
  • 4 oua
  • patrunjel verde
  • 1 foaie de aluat congelat

Mod de preparare

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.

Punem carnea tocata (eu am avut de porc si curcan), intr-o tigaie, pe foc. Lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam ceapa si ardeiul tocate si morcovul dat pe razatoarea mica. Adaugam o cescuta de apa si lasam pe foc, pana scade.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, asezam foaia de aluat congelat, apoi compozitia de carne amestecata cu ouale batute si patrunjelui tocat.

Marginile foii de aluat, le taiem fasii si le aducem peste compozitia de carne. Ungem aluatul de deasupra cu ou batut.

Introducem in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste, aproximativ 50 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise