Placinta de ceapa a la Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru coca : 250 gr. faina
  • 125 gr. margarina
  • 1 ou
  • 1 pachet praf de copt
  • sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina
  • 50 gr. margarina
  • 1 kg ceapa
  • 250 gr. smintina
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Se face coca si se pune intr-o forma rotunda.

Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt.

Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa.

Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise