Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -250 gm unt sau margarina moale
  • -400 gm faina
  • -200 gm telemea de oaie desarata si rasa pe razatoarea mica
  • -3 lingurite de drojdie instantanee
  • -2 lingurite chimin boabe
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 cana frunze de oregano verde maruntite

Mod de preparare

Preparare

Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine.

Se intinde o foaie de aluat de 1cm si se taie pogacelele.

Se aseaza in tava si se mai lasa cca 15 minute pentru a creste putin.

Intre timp se incalzeste cuptorul si se coc la foc potrivit cca 35 de minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise