Poiche-coasta de carne cu morcovi si cartofi si lamai murate

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitati ptr 6 persoane
  • Poiche -este un ceaun greu de fonta in care se poate face mincare in aer liber.
  • Se poate face si in casa la o plita cu foc de lemne.
  • 11/2 kg de coasta de vita taiata in cuburi de 5*5
  • 6linguri de ulei de canolla sau floarea soarelui.
  • sare,piper
  • 1/2kg de ceapa alba taiata sferturi
  • 10 catei de usturoi
  • 4morcovi mari curatati si taiati in sferturi
  • 1kg de cartofi mici curatati taiati in jumatati
  • 2ramuri de rozmarin
  • 1lingura de pasta de ardei iute
  • 1lingura de lamaie murata.

Mod de preparare

Se pune ceaunul pe foc se incalzeste uleiul si se prajeste carnea,se sareaza si pipereaza si se adauga restul ingridentelor,se adauga apa sa acopere totul si se lasa sa inceapa sa fiarba dupa care se face focul mic si se lasa sa fiarba 3 ore pina este gata.Se serveste imediat.

Mincarea facuta la Poiche asa are un gust deosebit,ptr ca fierbe incet si toate gusturile se contopesc,morcovul da dulceata,lamaia acreala pasta de ardei iuteala si totul impreuna iese minunat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise