Poienita vesela

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 bucati ceafa de porc
  • o cutie rosii bucati in bulion
  • 2 capatani de usturoi
  • 50 ml vin rosu sec
  • 400 gr mix legume congelatesare
  • piper
  • condimente carne de porc

Mod de preparare

Ceafa de porc se taie felii, cam cat un deget de groase, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Usturoiul se taie felii, se cresteaza carnea si se baga intre crestaturi. Se adauga apa, cat sa acopere carnea. Se tine la cuptor cam o ora, la 190 grade Celsius, intorcandu-o, din cand in cand de pe o parte pe alta. Aproape de sfarsit se adauga vinul si rosiile in bulion. Se mai lasa la cupor 10 minute. Se serveste cu garnitura de legume, care in prealabil au fost fierte. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise