Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • ciuperci 2-3 buc
  • rosii 2-3 rondele
  • cascaval 2 felii
  • sare ulei piper
  • busuioc
  • cartofi 300gr
  • sare piper ulei rozmarin

Mod de preparare

Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie si ciupercile taiate fisii. Se condimenteaza cu sare , piper si busuioc. Se unge cu ulei se aseaza in tava si se da la cuptor cu putina supa.

Cartofii se curata, se taie bucati mai mari si lungi, se condimenteaza cu sare, piper, ulei si rozmarin si se da la cuptor.

Se poate forma un sos din unt, smintana dulce, sare, piper si busuioc si se asezoneaza pollo italiano cand acesta este servit.

Se servesc cu salata de sezon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise