Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • ciuperci 2-3 buc
  • rosii 2-3 rondele
  • cascaval 2 felii
  • sare ulei piper
  • busuioc
  • cartofi 300gr
  • sare piper ulei rozmarin

Mod de preparare

Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie si ciupercile taiate fisii. Se condimenteaza cu sare , piper si busuioc. Se unge cu ulei se aseaza in tava si se da la cuptor cu putina supa.

Cartofii se curata, se taie bucati mai mari si lungi, se condimenteaza cu sare, piper, ulei si rozmarin si se da la cuptor.

Se poate forma un sos din unt, smintana dulce, sare, piper si busuioc si se asezoneaza pollo italiano cand acesta este servit.

Se servesc cu salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise