Prajitura cu branza by Monica Anghel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 6 oua
  • 4-5 linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 200 g smantana grasa
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura coaja de portocale
  • 1 linguri esenta rom
  • 1 linguri esenta vanilie
  • stafide

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca cu mixerul . Se unge o forma si se tapeteaza si se varsa compozitia. Se da la cuptor pana se rumeneste. Eu am tinut-o vreo 2 ore la foc mic si a crescut foarte mult.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise