prajitura cu cirese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cirese
  • sirop de cirese
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca
  • 5 oua
  • 180 g zahar
  • 50 g amidon
  • 300 g faina
  • 25 g cacao
  • 200 g unt
  • 100 g zahar.

Mod de preparare

Framanta faina cu cacaoa, 180 g zahar, untul si 1 ou.Lasa la rece.Amesteca branza cu mascarpone si frisca batuta.Adauga galbenusurile frecate cu amidonul si 100 g zahar.Intr-o forma unsa intinde o foaie de la rece,pune amestecul de branza si coace aproximativ 1 ora.Serveste prajitura cu ciresele fierte in sirop.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise