prajitura cu cirese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cirese
  • sirop de cirese
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca
  • 5 oua
  • 180 g zahar
  • 50 g amidon
  • 300 g faina
  • 25 g cacao
  • 200 g unt
  • 100 g zahar.

Mod de preparare

Framanta faina cu cacaoa, 180 g zahar, untul si 1 ou.Lasa la rece.Amesteca branza cu mascarpone si frisca batuta.Adauga galbenusurile frecate cu amidonul si 100 g zahar.Intr-o forma unsa intinde o foaie de la rece,pune amestecul de branza si coace aproximativ 1 ora.Serveste prajitura cu ciresele fierte in sirop.Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise