Prajitura cu crema de branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Crusta
  • 200 g biscuiti Digestive
  • 50 ml unt topit
  • Crema
  • 450 g crema de branza
  • 200 ml frisca nebatuta
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Crusta

Se dau biscuitii prin razatoare. Se pun intr-o forma rotunda cu diametrul de 23 cm, inalta de 4 cm si se amesteca cu untul topit. Se preseaza pe margini in asa fel incat sa arate ca o crusta. Se da la cuptor 10-15 minute pana se rumeneste usor. Se lasa sa se racoreasca.

Crema

Branza daca este la temperatura camerei se lucreaza mai usor. Intr-un castron se amesteca branza, zaharul si frisca. Ouale se pun unul cate unul.

Se pune umplutura in crusta. Se da la foc mic-mediu (325°F) 50 de minute pana se rumeneste frumos.

Se poate scoate din forma calduta. Se serveste dupa ce in prealabil a stat la frigider minim 3 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise