Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul se imparte apoi in trei bucati.Din doua bucati si se intinde o foaie care se pune intr-o tava intinsa ,tapetata cu faina si ulei,sau cu hartie de copt,peste foaia de aluat se pune dulceata care se intinde,apoi se presara nuca pe toata suprafata.Din a treia bucata de aluat se intinde o foaie mai subtire si se taie fasii de 2 cm latime.Acestea se aseaza pe prajitura sub forma de grilaj.Se baga in cuptorul incalzit,se coace la foc mediu circa 40 minute.Dupa ce s-a copt se taie in patrate sau cum doreste fiecare.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise