PRAJITURA CU VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina,
  • 400 g smantana,
  • 2 oua,
  • 300 g zahar pudra,
  • 1 praf de copt,
  • 600 g visine,
  • 3 pliculete zahar vanilat;

Mod de preparare

1. Visinele se spala, li se scot samburii, se presara cu 50 g. zahar.

2. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga smantana si faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

3. Compozitia se toarna intr-un tava captusita cu o hartie pentru copt. Se aseaza visinele deasupra compozitiei, se da la cuptor pentru 40-45 minute, in cuptorul preincalzit.

4. Dupa ce s-a racit putin, se taie in bucati, se presara cu zahar pudra si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise