PRAJITURA CU VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina,
  • 400 g smantana,
  • 2 oua,
  • 300 g zahar pudra,
  • 1 praf de copt,
  • 600 g visine,
  • 3 pliculete zahar vanilat;

Mod de preparare

1. Visinele se spala, li se scot samburii, se presara cu 50 g. zahar.

2. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga smantana si faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

3. Compozitia se toarna intr-un tava captusita cu o hartie pentru copt. Se aseaza visinele deasupra compozitiei, se da la cuptor pentru 40-45 minute, in cuptorul preincalzit.

4. Dupa ce s-a racit putin, se taie in bucati, se presara cu zahar pudra si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise