Prajitura Harissa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt, 200g iaurt,1 00g zahar, o lamaie, o portocala, cocos 200g, 300g gris, migdale, nuci 1 praf de copt.
  • Sirop: 2cani zahar, 2cani apa, coaja si suc de la lamaie si portocala.

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu praful de copt apoi se adauga untul se amesteca bine si se adauga grisul, zaharul si coaja de lamaie si portocala si 100g de cocos. Se da la cuptor 45 minute iar intre timp se fierbe siropul. Cand se scoate prajitura se portioneaza, se pune siropul si se pudreaza cu cocos si se pune pe fiecare patrat migdala sau nuca.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise