1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 6 / 200 grade Celsius.
2. Se pune faina, praful de copt, sarea si esentele aromate intr-un bol si se amesteca cu o lingura de lemn.
3. Se freaca untul cu amestecul pana cand capata aspectul unor firimituri mici, apoi se incorporeaza zaharul si stafidele.
4. Se face o adancitura in centrul amestecului, se rastoarna oul si laptele in adancitura, apoi se amesteca pana cand aluatul este foarte tare.
5. Se asaza amestecul in 10 gramezi mici si rotunde pe o tava de copt unsa cu unt.
6. Se coace timp de 15-20 minute si se lasa prajiturile sa se raceasca inainte de a le manca.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise