Pui Chinese

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 gr porumb dulce (din conserva)
  • 150 gr sos salsa chinese (se gaseste la supermarket)
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare

Mod de preparare

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite si se pune peste usturoi. Se pune morcovul taiat rondele si la urma ardeiul gras taiat felii. Daca vedeti ca nu are zeama sa fiarba, picurati 20- 30 ml apa sa nu se lipeasca si lasati sa se caleasca toate ingredientele, la foc mic. Eu nu am pus deloc apa pentru ca si-a lasat de la ardeii grasi si de la piept. Este mai sanatos sa fiarba in sucul propriu.

Cand erau aproape gata am pus porumbul(el este deja moale si nu trebuie fiert prea mult) si putina sare, dupa gust.

La urma am pus sosul salsa, am amestecat si am oprit focul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise