Pui cu ananas si nuci cajun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti pui fara os
  • 1 ardei rosu unul verd
  • 4 morcovi
  • 200 g masline
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • 1 conserva compot ananas
  • 2 linguri vin alb sec
  • 1 lingura otet
  • jumatate lingurita ghimbir macinat
  • 100 g nuci cajun(se pun intr-o punga si se bat cu sucitorul)

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucatele mici cam cit degetul mic, se pun la prajit un ulei masline, ananasul se stoarce de suc(care nu se arunca).Cand carnea s-a prajit se pun bucatelele de ananas, se lasa putin la prajit, apoi se pun morcovii taiati fisii lungi si subtiri, putin mai groase ca un chibrit, ardeii taiati fisii , ciupercile feliute,nucile de cajun si se lasa totul la calit. In sucul de ananas se pune piper, sare ghimbir, otet si vin si se toarna peste ce e in wok. Se fierbe pina e gata si se serveste cu taitei chinezesti de orez, prajiti sau fierti, sau cu orez lung preparat in stil chinezesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise