Pui cu legume la tigaie si crutoane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui mai mare
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • un dovlecel mic
  • 2 cepe albe potrivite
  • 2 rosii potrivite
  • 4 felii de paine
  • 150-200 ml bulion
  • sare piper busuioc cimbru(dupa gust)

Mod de preparare

Puiul se opareste in apa clocotita 10-15 min, apoi se taie cuburi potrivite si se prajeste in ulei(in tigaie sau in friteuza). Se lasa la scurs in hartie absorbanta sau intr-o sita.

In 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie se prajeste ceapa taiata solzisori sau pestisori,ardeii taiati fasii de 3-4 cm, dovlecelul taiat in patru apoi feliat subtirel, rosiile oparite curatate de pielita apoi cuburi, iar peste legume turnati bulionul.Potriviti de condimente, dar nu uitati de busuioc si cimbru.

prajiti feliile de paine si taiati-le cuburi.

La aranjarea in farfurie puneti o cantitate de pui prajit, deasupra legume,iar peste legume painea prajita!

o reteta gustoasa si rapida!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise