Pui cu rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pui,
  • 1 kg rosii,
  • 1 ceapa,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 g smantana,
  • sare, piper, ulei,

Mod de preparare

Puiul se taie bucati si se prajeste in ulei. Se scoate iar in grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt. Rosiile se tin 30 secunde in apa clocotita, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se paseza sau se taie marunt. Se pun peste ceapa calita, se lasa sa fiarba inabusit, pana scad. Cand au scazut se adauga carnea, o ceasca de zeama de carne sau apa, verdeata tocata fin, sare si piper. Se lasa 10-15 minute, acoperit, la foc domol. Se serveste cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise