Pui cu smantana

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne de pui(eu am avut de tara)
  • o ceapa
  • 250 g smanana
  • 2 linguri faina
  • 100-150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Carnea de pui spalata si portionata o punem la fiert in apa cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cu 10 minute inainte de preparare , scoatem carnea si o lasam sa se scuga bine. O punem intr-o tigaie cu putin ulei si o prajim pana se rumeneste frumos.

Ceapa se taie marunt si se caleste separat, în ulei.Cand se inmoaie putin adaugam faina si amestecam bine.Lasam un minut doua si adaugam smantana.Amestecam ,lasam sa dea cateva clocote si diluam cu supa in care a fiert puiul . Adaugam bucatile de carne si lasam sa fiarba cu totul cam 10 minute. Daca mai este nevoie, mai adaugm supa pana obtinem consistenta dorita.Condimentam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise