Pui cu sos de smantana si ananas cu garnitura de orez cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g pulpe pui dezosate, 100 ml smantana lichida, 50 g ananas, sare si piper dupa gust
  • Pentru orez: 200 g orez, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 morcov

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui cubulete le calim in putin ulei cand prind o culoare aurie punem si ananasul si mai calim 2-3 minute. Stingem cu smantana lichida si mai lasam la foc mic pana se ingroasa sosul apoi asezonam cu sare si piper.

Pentru orez: se taie ceapa, morcovul si ardeiul cubulete apoi le calim cu putin ulei cand sunt aproape calite adaugam si orezul si mai lasam 2-3 minute apoi completam cu apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise