Pui fraged la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 1varf cutit scortisoara
  • 1varf cutit boia iute
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri paste de tomate
  • 1 pahar cu apa
  • 1 cescuta cu vin alb
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati si piperati dupa gust.Puiul portionat si spalat bine se trece prin acest amestec si se tine la marinat timp de o jumatate de ora la frigider.

Se aseza intr-o tava,se adauga vinul si apa dupa care se introduce la cuptor.

Puteti servi cu piure de cartofi de cartofi si salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise