Pui in crusta de parmezan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 linguri pesmet
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 ou mare ,batut sau 2 mijlocii
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt taiat cuburi mici
  • sare, piper
  • 4 felii piept se pui desozat si batut usor

Mod de preparare

Se mixeaza pesmetul,patrunjelul,parmezanul,sarea si piperul si se transfera intr-o farfurie adinca.

In alta farfurie se pune oul batut.

Se trec feliile de piept prin ou si apoi prin amestecul de pesmet si brinza(presind bine).

Se infierbinta uleiul si se prajesc feliile de piept ,pe fiecare parte cam 3 min.

Sosul:

Dupa ce se scoate carnea , in tava de prajit se toarna sucul de lamiie si putina apa si amestecind se tine la foc cam 1 min.

Se adauga mustarul,se mai amesteca,se ia de pe foc si se adauga untul.

Sosul se serveste alaturi de feliile de piept

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise