Pui in punga de hartie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -concetrat de supa tip Delicat
  • -o bucata mai mare de margarina
  • -pui

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se unge pe interior si exterior cu concetrat de supa(tip Delicat),apoi se introduce in interiorul puiului o bucata mai mare de margarina.

Se introduce intr-o punga de hartie mai mare decat decat puiul si se inchide la gura punga(in absenta unei pungi,se foloseste o coala mare de hartie,care sa inveleasca bine puiul,se inchide bine la capete).

Puiul se pune intr-o tava de friptura si se baga la cuptor pt.1 ora si 30 min la foc potrivit,spre tare ,funtie de marimea puiului.In acest timp,nu trebuie sa-l verificam.

Dupa ce-l scoatem din cuptor,inlaturam punga de hartie,este rumen ca cel de la rotisor,si este f.suculent.

Se serveste cu cartofi pai si mujdei de usturoi (din cel facut cu apa,nu cu ulei)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise