Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma.

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc.piept de pui
  • 125 gr unt topit
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de smantana
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul de pui.

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill, dupa care se trage in tigaie cu 2-3 linguri de sos butter lemon.

Ciupercile se spala, se taie pe jumatate si se calesc in ulei cu 1/2 de ceapa tocata marunt. Dupa 3-4 minute, se adauga condimente dupa gust, smantana si se lasa la foc mic, timp de 10 minute. La final se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.

Intr-o farfurie plata se asaza pieptul de pui impreuna cu sosul butter lemon si se serveste alaturi de soteul de ciuperci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise