Pui indian Tandoori

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pui mare
  • -2 catei de usturoi
  • -1 lingura de ghimbir prospat ras pe razatoarea mica
  • -1 ceapa mica
  • -1 lingurita de mustar Dijon
  • -1/2 de lingurita seminte de cardamom
  • -1/2 lingurita coriandru macinat
  • -1/2 lingurita piper prospat macinat
  • -3 linguri de suc de lamaie
  • -1 cana si jumatate de iaurt
  • -1 lingurita de sare

Mod de preparare

Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt si se amesteca bine.

Se taie puiul in sferturi si se pune in iaurtul condimentat.

Se lasa in frigider 12 ore pentru a se patrunde bine de arome.

Intr-o tava de cuptor mai adanca se pune puiul cu tot cu iaurtul si se pune la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 45 de minute sau pana s-a rumenit.

Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie si paine indiana Poori.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise