Pui la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 500 gr aripi de pui
  • condimente pentru pui
  • usturoi praf
  • 2 linguri ulei
  • apa

Mod de preparare

Am condimentat carnea, apoi am pus praf de usturoi. Am asezat carnea in tava. am pus uleiul si apa, pana am acoperit aproape toata carnea. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor. Am lasat cu folia 20 de minute la foc potrivit. Am luat apoi folia si am lasat carnea pana s-a rumenit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise