Pui pe sare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • o jumatate de pachet de sare mare(cca 500 g)
  • condimente: sare, boia, piper, usturoi, chilli, maghiran, condimente pentru pui

Mod de preparare

Se spala puiul, se curata, se imparte in 2 pentru a incapea mai bine pe tava, dar nu este obligatoriu.

Se lasa sa se usuce, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu condimentele enumerate mai sus. Se pot pune orice condimente doreste fiecare.

Se aseaza puiul pe in tava in care am pus deja sarea. Puiul nu va lua din sarea de pe tava, ci va lasa o grasime ce se va imbiba in sare.

Se coace la cuptor cca 40 min.

se poate servi cu orice garnitura se doreste, eu am facut cartofi natur, cu unt si maghiran, salata de rosii si sos de usturoi cu smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise