Pui pe sticla

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 pui
  • -condimente pentru pui
  • -o sticla de bere de 0,5L ( goala)
  • -sare
  • -piper
  • -1 catel de usturoi

Mod de preparare

Se curata puiul, se spala bine, dupa care se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior cu condimente, sare, piper iar in varf se pune putin usturoi.

Apoi se introduce puiul pe sticla de o,5, sticla plina cu apa rece.

Se pune puiule pe sticla la cuptor , intr-o tava unde de asemenea se adauga 1/2L apa.

Din cand in cand se scoate si cu lingura se toarna zeama din tava peste el.

Se lasa aprox. 2h la cuptor iar cand este rumenit se poate servii cu cartofi piure sau sote de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise