Pui pe sticla

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 pui
  • -condimente pentru pui
  • -o sticla de bere de 0,5L ( goala)
  • -sare
  • -piper
  • -1 catel de usturoi

Mod de preparare

Se curata puiul, se spala bine, dupa care se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior cu condimente, sare, piper iar in varf se pune putin usturoi.

Apoi se introduce puiul pe sticla de o,5, sticla plina cu apa rece.

Se pune puiule pe sticla la cuptor , intr-o tava unde de asemenea se adauga 1/2L apa.

Din cand in cand se scoate si cu lingura se toarna zeama din tava peste el.

Se lasa aprox. 2h la cuptor iar cand este rumenit se poate servii cu cartofi piure sau sote de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise