PULPA DE MIEL CU BUSUIOC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg.pulpa de miel,
  • 2 pahare vin alb,
  • 1 pahar smantana,
  • 5 catei de usturoi,
  • 5 cuisoare,
  • 1 lingurita nucsoara,
  • 2 lingurite busuioc tocat,
  • 100 ml. ulei,
  • 1 lingura condimente pentru carne de miel,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se taie carnea in bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, apoi se pun intr-o tava cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sare si piper. Se dau la cuptor la foc mare 15 minute, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se mai tine la foc mic inca 30 minute.

2. Se face un mujdei de usturoi, se amesteca cu smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa la cuptor 10 minute.

3. Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi natur sau cartofi taranesti, salata verde si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise