Pulpa de miel la cuptor cu ierburi aromate

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de miel de 1-2 kg
  • ulei de masline 100 ml
  • usturoi
  • 1 punga magina Knorr cu ierburi aromate

Mod de preparare

Pulpa de miel se curata de pielite si grasime si cu ajutorul unui cutit se introduc bucati de usturoi in carne. Se unge cu uleiul de masline, se presara cu condimentul Knorr din punga si se adauga in punga magica.Se perforeaza punga de cateva ori cu un ac si se introduce la cuptor la foc mic pentru 1 ora si jumatate.

Se indeparteaza punga si se serveste calda, cu garnitura de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise