Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500-600 g pulpa de porc proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 80-100 ml ulei
  • 2 lingurite boia
  • piper
  • vegta
  • 2 linguri faina
  • 1 cana bulion(cam 250 ml)
  • patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin.

Mod de preparare

Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. putina apa. Fierbem la foc mic si complatam apa cand scade. In momentul in care s-a fiert carnea, separat intrun bol, amestecam faina cu bulionul si adaugam peste carne, amestecand sa nu se faca cocoloase, lasam sa dea in clocot, sa se ingroase sosul. Stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu mamaliguta calda sau rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise