Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
  • 1/2 lg ulei
  • 2 ardei kapia
  • 150 g rosii chery
  • sare, 2 foi de dafin
  • 200 g orez salbatic
  • apa

Mod de preparare

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2 lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute (puteti renunta la ulei, o aruncati in tigaie si-i puneti capacul direct daca nu vreti pic de grasime in farfurie ;).

2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.

3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs.

Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise