Pulpa de pui fripta, cu sos de lamaie si cartofi crocanti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 100 bacon sau kaizer
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 500g cartofi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carne o o facem pe gratar. Intre timp, punem intr-o tigaie 1 lingura de ulei in care prajim baconul, apoi adaugam usturoiul taiat marun, stingem cu zeama de la lamaie si 200 ml apa. Lasam sa fiarba 5 min, dupa care adaugam pulpa fripta. Mai lasam 3 min. si dam deoparte tigaia. Curatam cartofii, ii taiam in cubulete mai mari si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem zeama si ii punem la prajit. Cand sunt gata, incalzim pulpa cu sosul. Potrivim de sare si piper. Pe un platou, se asaza cartofii si deasupra se pune pulpa cu sosul format si baconul. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise