PULPE DE PASARE CABANUS SI LINTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 6catei de usturoi taiati in doua
  • 5 fire de marva(sage)
  • 8pulpe de pui curatate
  • 5 bucati de cabanus
  • 12 cepusoare mici
  • 2 pahare de linte bruna fiarta pina este moale
  • 1pahar de naut boabe fiert
  • sare, piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se incalzeste uleiul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca dupa care adaugam cabanusul taiat felioare, lintea ,cepusoarele si nautul sa se prajeasca totul putin se adauga sare si piper dupa care adaugam apa cit sa cuprinda continutul tigaii si lasam sa fiarba la foc potrivit inca jumatate de ora.

Se rastoarna pe o farfurie de servit si se aranjeaza intii pulpele si restul ingridentelor linga ele.

Este gustos cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise