PULPE DE PASARE CABANUS SI LINTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 6catei de usturoi taiati in doua
  • 5 fire de marva(sage)
  • 8pulpe de pui curatate
  • 5 bucati de cabanus
  • 12 cepusoare mici
  • 2 pahare de linte bruna fiarta pina este moale
  • 1pahar de naut boabe fiert
  • sare, piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se incalzeste uleiul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca dupa care adaugam cabanusul taiat felioare, lintea ,cepusoarele si nautul sa se prajeasca totul putin se adauga sare si piper dupa care adaugam apa cit sa cuprinda continutul tigaii si lasam sa fiarba la foc potrivit inca jumatate de ora.

Se rastoarna pe o farfurie de servit si se aranjeaza intii pulpele si restul ingridentelor linga ele.

Este gustos cu salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise