Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • 5-6 fire marar
  • 5-6 fire patrunjel
  • o punga pentru cuptor

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.

Taiem marunt ceapa si usturoiul.

Intr-un castron incapator punem carnea, legumele, verdeata si condimentele si le amestecam.

Le introducem in punga pentru cuptor

Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.

Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit, pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise