Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • 5-6 fire marar
  • 5-6 fire patrunjel
  • o punga pentru cuptor

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.

Taiem marunt ceapa si usturoiul.

Intr-un castron incapator punem carnea, legumele, verdeata si condimentele si le amestecam.

Le introducem in punga pentru cuptor

Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.

Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit, pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise