Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • sare si piper
  • boia si curcuma
  • ghimbir proaspãt feliat
  • verdeatã tocatã optional
  • 4 cãtei de usturoi zdrobiti
  • 2 gutui
  • 1 lingurã de zahãr
  • ulei de mãsline

Mod de preparare

1) Condimenteazã pulpele cu sare, piper, boia, curcuma, verdeata,ghimbir si usturoi.

Taie gutuile si scoate-le sâmburi, presarã zahãr.

2) Pune carnea în formã de copt cu gutuile, stropeste cu ulei si dã la copt.

Am servit cu sos de hrean si legume soté.

Poftã bunã:)

www.cozinhaderamona.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise