Pulpe de pui, in marianata de lapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui.
  • 500 ml lapte dulce.
  • 3 catei de usturoi.
  • 2 foi de dafin.
  • 1 lingurita cimbru.
  • sare, piper proaspat macinat.
  • ulei pentru prajit pulpele.

Mod de preparare

Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga 500 ml de lapte dulce, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piperul proaspat macinat. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore. Se scot si se prajesc in baie de ulei (ulei de palmier),  pana se auresc. Le servim cu o garnitura de orez cu legume sau cu cartofi natur. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise