PULPE DE PUI LA CUPTOR

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe ( ciocanele )
  • 2 catei usturoi
  • 1 sticla bere
  • foi dafin 3 buc
  • piper boabe 10 buc
  • condimente pui
  • miere 2 lingurite

Mod de preparare

Se aseaza in tava unsa cu unt pulpele condimentate. Se adauga boabele de piper si foile de dafin, iar berea se amesteca cu mierea si se toarna peste pulpe. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor.

Se servesc langa cartofi natur

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise