PULPE DE PUI MARINATE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui,
  • 1 lingura bulion,
  • 125g.iaurt,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 varf de cutit de boia dulce,
  • 1 lingura suc de lamaie,
  • 10-15 frunzulite de menta;

Mod de preparare

1.Pulpele de pui se pun la marinat pentru o ora intr-un amestec de bulion, iaurt, usturoi zdrobit,ulei, boia dulce, zeama de lamaie si menta.

2.Se scot din marinata ,apoi se prajesc in ulei cu putina apa si sare.

3.Se servesc cu piure de cartofi si salata verde sau orice alta garnitura , dupa plac.Nu uitam vinul alb sec,care se preteaza la acest preparat.

Nota:Pot fi puse pe gratar, dar atunci marinarea va fi de 2-3 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise