Pulpe de pui picante

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Miere
  • sos chili (piros pista)
  • 1 ceapă
  • sos tomate
  • 4 copănele
  • unt.

Mod de preparare

Se căleste ceapa, ulterior se adaugă 2 linguri de miere, 1 lingură de sos tomate, chili după gust. Se omogenizează bine.Copanele se lasă la fiert, apoi se aşează în tigaie, se amestecă şi se lasă la prăjit 5 minute. La final se aşează pe un vas de yena uns cu unt şi se introduc la cuptor 30 minute.

http://travel-food-drinks.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise