Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola de pulpe de pui superioare
  • sare
  • 1 kg cartofi rosii
  • smantana
  • verdeata.

Mod de preparare

Aceasta mancare este o mancare usoara pt organism, o prepar dupa sarbatorile cu mese imbelsugate.

Intro oala punem la fiert in apa cu sare, carnea oparita si spalata. Dupa ce fierbe se strecoara, se pune deoparte.

Intre timp fierbem cartofii in coaja, strecuram apa, curatamcartofii, ii taiem rondele sau cubulete. Asezam cartofii pe farfurie alaturi de carnea fiarta, punem smantana, presaram verdeata si servim cu muratura(eu am avut gogosari murati).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise