Rata cu gutui, la slow cooker

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpele si pieptul de la o rata
  • 4 linguri sos soia
  • 1 lingura miere
  • 2 gutui mari

Mod de preparare

Spalam pulpele si pieptul de la rata si le punem intr-un vas.

Turnam peste ele sosul de soia si miereasi le lasam jumatate de ora la frigider.

Punem carnea de rata cu tot cu marinata formata in vasul slow-cooker-ului. Curatam gutuile de coaja si seminte le taiem felii si le punem peste carne.

Setam temperatura la slow pentru patru ore.

Dupa cele patru ore vom obtine si friptura suculenta care se topeste in gura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise