Rata cu gutui, la slow cooker

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpele si pieptul de la o rata
  • 4 linguri sos soia
  • 1 lingura miere
  • 2 gutui mari

Mod de preparare

Spalam pulpele si pieptul de la rata si le punem intr-un vas.

Turnam peste ele sosul de soia si miereasi le lasam jumatate de ora la frigider.

Punem carnea de rata cu tot cu marinata formata in vasul slow-cooker-ului. Curatam gutuile de coaja si seminte le taiem felii si le punem peste carne.

Setam temperatura la slow pentru patru ore.

Dupa cele patru ore vom obtine si friptura suculenta care se topeste in gura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise