Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

Se foloseste o rata intreaga, se curata bine.

Timp pregatire
330 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 rata gotica, asa cam de 2 kg
  • -1 mar
  • -1 gutui
  • -o bucatica de dovleac, asa o felie potrivita
  • -1 cartof
  • -1 lingura sare
  • -1 lingurita rozmarin
  • -1 lingurita maghiran
  • -1 lingurita cimbrisor
  • -1 lingurita boia de ardei iute

Mod de preparare

Se foloseste o rata intreaga, se curata bine.

Se taie marul, dovleacul, gutuiul si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata; se pune vasul la aparatul crock pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise