Ratatouille vegan

Timp pregatire
40 minute

Ingrediente

  • o vânătă;
  • 3 ardei graşi şi roşii;
  • o roşie;
  • un dovlecel;
  • două cepe;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 500 de mililitri de suc de roşii;
  • oregano;
  • busuioc;
  • ulei de măsline extravirgin;
  • sare şi, previzibil, piper

Mod de preparare

Toate legumele se taie cuburi-cubuleţe, cu latura de un centimentru, se aşază în oala Multicooker-ului, se toarnă peste ele sucul de roşii, uleiul şi se condimentează cu oregano, busuioc. Se sărează. Ca pielea de la apă, când eşti la mare. Se piperează, aşa cum se încing lucrurile când eşti la mare.

Se selectează funcţia "Bake", temperatura se ridică la 180 de grade şi se aşteaptă 30 de minute.

Asta-i tot. Te trezeşti când se termină...visul. :-)

Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise