Ravioli cu bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ravioli
  • 100 gr bacon
  • 100 gr ceapa rosie
  • 50 gr ketchup
  • 30 ml ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper alb

Mod de preparare

Pastele ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama si se tin la cald.

Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa rosie taiata inele impreuna cu baconul taiat baghete fine, pana se rumenesc putin.

Peste ceapa si bacon se adauga ketchup-ul, se calesc impreuna, apoi se stinge totul cu vinul alb, se condimenteza dupa gust si se mai fierbe inca 5 minute.

Cand sosul este gata, se amesteca cu pastele fierte pana ce aceasta se imbraca in sos, apoi se servesc fierbinti, ornate dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise