Ravioli cu bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ravioli
  • 100 gr bacon
  • 100 gr ceapa rosie
  • 50 gr ketchup
  • 30 ml ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper alb

Mod de preparare

Pastele ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama si se tin la cald.

Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa rosie taiata inele impreuna cu baconul taiat baghete fine, pana se rumenesc putin.

Peste ceapa si bacon se adauga ketchup-ul, se calesc impreuna, apoi se stinge totul cu vinul alb, se condimenteza dupa gust si se mai fierbe inca 5 minute.

Cand sosul este gata, se amesteca cu pastele fierte pana ce aceasta se imbraca in sos, apoi se servesc fierbinti, ornate dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise